ПОСЛЕДВАЙ НИ:
Здравей,
 
Казвам се Кристи! 
 
Добре дошли сте ни на гости! Нека Ви запозная с мен, Георги – моят мъж и Кристиян – нашият син. Това е нашето семейство, сърцето на нашия малък, но така сплотеен семеен бизнес.
 
Всичко започна с моите родители, които вложиха парите и душата си, за да стартират производство на дрехи. С честен и неуморен труд, сезон след сезон, година след година, вървяха задружно напред. През 2012г. се върнахме в родния Димитровград, за да продължим започнатия с обич проект от тях. За това време и падахме, и ставахме, и усмивки събрахме, и сълзи натрупахме, но все не можехме да приемем, че всичко се върти около непрекъснато създаване на нови и нови продукти, без душа, единствено с цел за повече печалба. Материален свят, без грижа за качеството към изделието и към природата.
 
Така един ден, след поредните тежки емоции, се запитахме – това ли е най-важното в света в момента? Пари, пари и пак пари. Не е ли изконността на живота всъщност скрита в неговите най-първични добродетели, като чистота, благодарност, любов? Кои са най-чистите и съществени емоции, на които искаме да научим нашето дете? Как да расте силно, уверено, с усмивка напред и да си казва “Мога всичко”
 
Създадохме Кристи точно с тази идея – да ни напомня непрекъснато за наистина съществените, скъпи чувства. В процеса на разработка решихме семейно да добавим и старите, забравени, български думи, които вече безславно глобализацията изтрива сякаш с гумичка от речника ден след ден, а те носят магия и заслужават да присъстват в ежедневието ни. 
 
Написах Ви това писмо, защото вярваме, аз и моето семейство, че едно “Благодаря за всичко в живота си!”, “Прием и обичам себе си! ” и “Любя”, избродирани с обич върху тениска ще ти напомнят най-искрено за
същински хубавия, смислен живот. Зная, че щом си тук, и ти вярваш в по-добрите, светли дни.
 
А сега с пожелание “Днес е прекрасен ден”!
 
И не забравяй – ДИШАЙ!
 
С любов,
Кристи