ПОСЛЕДВАЙ НИ:

Връщане

Вярваме, че ще ти хареса всичко, което поръчаш от нас, но в случай, че не си напълно доволен, имаш 30 календарни дни от деня на получаване на пратката, за да ни я изпратиш обратно.

Можеш да се свържеш с нас на hello@kristi.bg, да ни потърсиш на тел.: 0883 315282, да изпратиш директно съобщение в социалните мрежи или чрез формата за контакт на kristi.bg, за да ти дадем насоки.

Условие за всеки върнат е да бъде изпратен в оригиналната си опаковка и да не е носен. Веднъж пристигнал успешно при нас, нашият екип ще потвърди целостта на върнатия от теб продукт.

Когато обработим пратката, ще получиш имейл за потвърждение на връщането. Сумата ще бъде възстановена в рамките на 5 работни дни, чрез наложен платеж или по банков път, което от двете е по-удобно за теб.

Моля обърни внимание, че доставката по върнатия продукт се поема от купувача, освен ако причината за връщане не е грешка, направена от нас.

ЗАМЯНА

В случай, че си избрал грешния продукт и/или размер, разбира се, че може да направиш замяна.

 

 

Нужно е само да се свържеш с нас на hello@kristi.bg или на тел.:0883 315282. Срокът за замяна е 30 работни дни от датата на получаване на продукта. Знаем, че често продуктите са за подарък, така че ако случайно не се впишете в този срок, не се притеснявай да се свършеш с нас.

 

Както и при връщането, доставката се поема от купувача, освен ако причината за замяна не е грешка, направена от нас.

 

Ако имаш някакви въпроси относно доставка, плащане, връщане, замяна или от друг характер моля, свържи се с екипа ни за обслужване на клиенти на hello@kristi.bg. И помни, Винаги има решение!